Persondata- og cookiespolitik

På denne side beskriver jeg, hvordan jeg håndterer persondata. Hvilke data jeg indsamler og hvad jeg bruger dem til. Jeg indsamler personlige oplysninger i mindst mulig omfang, og jeg vil aldrig videresælge dine informationer.

Hjemmesideejer og kontaktoplysninger

https://byaarup.dk er en del af:

Kortsagt Design

CVR-nr. 27 59 79 55
Prinsensvej 11
 · DK-6100 Haderslev

Ejer og dataansvarlig

Lene Aarup Vinther
Telefon: 26248945
Mail: lene@byaarup.dk


Hvilke personlige data indsamles og hvorfor

Ved handel eller kontakt pr. mail

Jeg indsamler kun de persondata der er nødvendige for at betjene dig som kunde dvs. navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Cookies

 


Hvor længe gemmer jeg dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk.

For brugere som opretter sig på vores websted, gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.


Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Du er altid velkommen til at kontakte mig (Lene Aarup Vinther). Så skal jeg hurtigst muligt besvare dine spørgsmål.


Klage

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.